'WE WANT MARRY YOU' - EERSTE DATE IN FLORENCE

By Unknown - zondag, september 21, 2014

‘We think a lot… But now we are sure: we came in Holland for get married you!!! In our opinion we can quickly, we don’t know… For example, this month (july)… You choose only 1 day and 1 church, and we came….’ Ik belde Rosanne: ‘Heb je die e-mail van Remo en Luca gelezen? Hoe hilarisch?!’ We misten Brindisi meteen: weer terug aan het werk, het regende in Nederland, geen overheerlijk eten meer… Een echte after holiday-dip.

Lees verder op de website Ciao Tutti, waar gisteren mijn tweede blog verscheen.Ciao Tutti is de grootste Italiëblog van Nederland! Op deze site word je elke dag even meegenomen naar Italië, om te genieten van de Italiaanse cultuur, de Italiaanse keuken en de Italiaanse taal. Uiteraard worden ook restaurantjes, boeken, films en evenementen besproken, zodat je het Italië gevoel ook gewoon op een doordeweekse avond kunt opzoeken of zelfs in huis kunt halen!

 • Share:

You Might Also Like

2 reacties

 1. Prachtige verhalen Carlijn, geweldig dat jij de stap hebt genomen om in het mooie Italia te gaan wonen. Ooit...25 jaar geleden heb ik ook voor die keuze gestaan maar het niet gedufd. De tijden waren anders, geen internet, skype of facebook en dus altijd maar weer wachten op foto,s die niet aankwamen of weken op een veel te korte brief.
  Inmiddels al jaren gelukkig getrouwd in Nederland, maar elkaar nooit kunnen vergeten. Gelukkig hebben we tegenwoordig messenger en daarbij komen mij jouw verhalen zo bekend voor.....Foto,s van de dag, wat we eten en wat we doen.
  Ga zo door met je prachtige verhalen over je leven, ook al lees ik ze soms met een knoop in mijn buik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Buongiorno en bedankt voor je leuke reactie! Ik snap helemaal dat het 25 jaar geleden anders was en eerlijk gezegd weet ik niet of ik het in die tijd wel had gedaan. Als ik iemand mis, whatsapp of skype ik even en als ik echt even naar Nederlandse bodem wil, vlieg ik voor 50 euro even op en neer. Ook al doe ik dat niet, het is wel een fijne gedachte...

   Leuk dat de verhalen je bekend voorkomen en voor wat betreft die knoop in je buik: bedenk dat Nederland een ontzettend fijn land is om te wonen! Italië heeft heerlijk eten, mooie kusten en leuke stadjes, maar er zijn een hoop dingen waar ik nog weleens tegenaan ga lopen...

   Veel groetjes!
   Carlijn

   Verwijderen