Aanstaande dinsdag, 7 oktober, 20:30 uur is het zover: dan zijn Remo en ik te zien in het programma Grenzeloos Verliefd! In Grenzeloos Verliefd (Net 5) verruilen Nederlandse mannen en vrouwen huis en haard voor een hereniging met de liefde van hun leven in het buitenland. ‘Onze aflevering’ zal de eerste zijn waarin iemand (= ik) verhuist naar Italië.

De aankondiging vind je hier op de website van Net 5.

De aflevering begint in Nederland, waar je mijn laatste dag bij BDO gaat zien, mijn afscheidsfeestje voor vrienden en vriendinnen en mijn laatste avond met familie. Ook ga ik naar het vliegveld om Remo op te halen: hij kwam namelijk 10 dagen naar Nederland om me te helpen inpakken en natuurlijk om ook een beetje afscheid te nemen van mijn oude leven.

De crew (overigens een paar keer andere mensen) vloog vervolgens op 2 juni met ons mee naar Brindisi om mijn eerste dagen in mijn nieuwe thuisland vast te leggen. Het was een hele ervaring en nog best hard werken! Op tv lijkt het heel erg alsof je ‘gewoon gevolgd’ wordt, maar er moeten natuurlijk bepaalde gebeurtenissen op beeld komen, bepaalde items opnieuw gedaan worden, etc. De crew kwam vervolgens na een maand terug voor een dagje en de afsluiting was een weekend eind augustus.

Remo en ik hebben nog niets gezien van de opnames. Aanstaande dinsdag krijgen we het bestand gemaild, zodat we het tegelijk met de rest van Nederland kunnen kijken. We zijn reuze benieuwd!! Vooral omdat er zó veel is gefilmd dat we niet weten wat precies wordt uitgezonden (en ik eigenlijk ook niet meer weet wat ik allemaal heb gezegd en gedaan) en omdat het altijd spannend is te zien waar de nadruk op gaat liggen. Ik las via een vriendin al in de Vara gids: “Carlijn wil in Brindisi een leven opbouwen met de Italiaanse Remo. Eenmaal aangekomen, is ze echter op zichzelf aangewezen, want Remo werkt veel.” Haha. Op zichzelf aangewezen… Dat valt allemaal wel mee hoor!

Voor de liefhebbers: in ‘Tapperij de Bierelier’ (Geldropseweg 6 in Eindhoven) wordt de aflevering live uitgezonden. Iedereen is welkom (meld je eventueel aan op Facebook).