Alweer anderhalf jaar geleden waren mijn Italiaantje en ik te zien in Grenzeloos Verliefd! In Grenzeloos Verliefd (Net 5) verruilen Nederlandse mannen en vrouwen huis en haard voor een hereniging met de liefde van hun leven in het buitenland. Zoals jullie hebben kunnen lezen in een artikel op mijn website, is er heel veel gefilmd, maar is niet alles uitgezonden. Zo ging ik in Italië voor het eerst boodschappen doen in een lokaal winkeltje, maakte ik oefeningen op het dakterras om mijn Italiaans te verbeteren en laat ik mijn blog en andere werk zien.

In Nederland had ik op mijn laatste avond een barbecue bij mijn ouders. Ook mijn broertje en zusje waren daar natuurlijk bij. “Het meeste wat ik aan mijn zus ga missen is wel dat we gewoon gezellig… ’s avonds spreken we dan weleens af. Lekker eten. Gewoon gezellig met mijn zus.” Benieuwd naar dit kort maar krachtige interview met mijn broertje? Hieronder bekijk je ‘m!

Gelukkig zien we elkaar nog heel vaak. In Italië en in Nederland!