Vandaag op Ciao Tutti: een artikel over het Italiaanse ritme!

Je pikt ze er zo uit, de toeristen. Ze lopen in mei in korte broek en op slippers door de stad, zich afvragend waarom toch zo rustig is midden op de dag. Lunch hoeven ze niet, want ze hebben vanochtend al wat eieren gebakken in de B&B waar ze verblijven. Als ze rond een uur of zes ergens willen eten, blijkt dat lastig. Dan maar zo’n oranje drankje. Waar je allemaal hapjes bij krijgt. Ja, nu hoeven we eigenlijk ook niet meer te dineren…

Herkenbaar? Als je mijn tips opvolgt, pas je je gemakkelijk aan aan het ritme van het Italiaanse zuiden. Op die manier haal je het meest uit je vakantie in Puglia en kun je optimaal genieten!

Lees verder op de website Ciao Tutti >>

Bionda in Italia op Ciao Tutti

Ciao Tutti is de grootste Italiëblog van Nederland! Op deze site word je elke dag even meegenomen naar Italië, om te genieten van de Italiaanse cultuur, de Italiaanse keuken en de Italiaanse taal. Uiteraard worden ook restaurantjes, boeken, films en evenementen besproken, zodat je het Italië gevoel ook gewoon op een doordeweekse avond kunt opzoeken of zelfs in huis kunt halen! 

Meer tips voor een geslaagde vakantie in Puglia

Benieuwd naar meer tips voor een geslaagde vakantie in Puglia en activiteiten die je kunt ondernemen? Kijk dan eens op onze nieuwe website What to do in Puglia. Hierop staan activiteiten als kookworkshops, fietstochten, bootje huren, wijn proeven en we bieden ook volledig georganiseerde reizen aan. Je vindt er tevens interessante informatie over de regio Puglia.