Het is toch wat: vorige week zaterdag (7 januari 2017) werd ik wakker in de hak van de laars, bijna tweeduizend kilometer weg van Nederland, met sneeuw! Bizar! In de ochtend viel er nog niet zoveel, maar in de loop van de avond begon het opnieuw te sneeuwen en werd de Salento bedekt onder een flinke laag sneeuw.

Dat zorgde hier en daar natuurlijk voor problemen. Zelf wonen wij sinds kort ‘beneden’ aan de boulevard van Brindisi. Ik loop hier altijd op goede schoenen (in de zomer ook nooit op slippers of sandaaltjes) omdat je ook als het heeft regent gauw uitglijdt. Je kunt je voorstellen hoe je met de auto (of te voet) beneden komt met een pak sneeuw…


Bionda in Italia op Ciao Tutti

Ciao Tutti is de grootste Italiëblog van Nederland! Op deze site word je elke dag even meegenomen naar Italië, om te genieten van de Italiaanse cultuur, de Italiaanse keuken en de Italiaanse taal. Uiteraard worden ook restaurantjes, boeken, films en evenementen besproken, zodat je het Italië gevoel ook gewoon op een doordeweekse avond kunt opzoeken of zelfs in huis kunt halen!